2021
24
09

BYE ,BYE RÉCSÖL!!!

Egyszerű magyar emberként – aki egy kiló lecsókolbászért másfél ezret fizetek és örülök, ha a Balatont egy nyári szezonbeli hétvégén megláthatom – persze nagyon is megértem, miért költözik Orbán Ráhel és családja a spanyol tengerpari üdülővárosba. A Blikk tudta meg, hogy Orbán Viktor legidősebb lánya és családja elköltözött Magyarországról a gyönyörű tengerparti városba, Marbellára. Ahogy elnézem Ráhelt, akinek hamarosan Rachel-re, vagyis Récsölre kell váltania, hiszen Spanyolországban nem használhatja a bibliai keresztnevét  magyarosan kiejtve, szóval neki már nagyon hiányozhat egy kis szabad levegő. Hiányozhat neki egy nájsz kis  belvárosi cukrászda, az önfeledten elnyalt fagyi és a fehér homokos strand, ahol egész családjával biztonságban megmutatkozhat, esténként pedig sétálgathat a fényekben úszó, sztároktól hemzsegő Plázson, édesapja dühödt ellenfelei és ellenségei ott nem zaklatják majd, legfeljebb egy-egy kósza lesifotósra számíthat csupán. Állítólag már meg is van a legidősebb gyermek, Álíz magániskolája is, ahol tanulni fog annak rendje és módja szerint, persze nem kevés zsozsóért, de úgy tudjuk az meg éppen bőséggel van, elég ha a papára Tiborcz Istvánra, és jól futó vállalkozásaira gondolunk. A nagypapát még csak nem is említve, hiszen ő, mint határozottan és többször is kifejtette, családi ügyekkel nem foglalkozik. Szóval azért lesz mit a tejbe aprítania a kedves családnak,  még akkor is, ha Európa egyik legfelkapottabb és legdrágább városát választották. Annál is inkább mert, az itthoni érdekeltségekről sem kell majd lemondaniuk, egy másik hír szerint ugyanis Tiborcz István majd gyakran utazik haza pénzügyeit intézni. Csak nehogy Hadházy Ákos majd  róla is kiderítse, hogy közpénzből katonai gépen ingázgat…

Parizeres, akciós lapokat nézegető magyar polgárként kijelenthetem, hogy bennem semmi rossz érzést nem váltott ki Récsölék döntése. Én nem irigylem ezt a csodás és nagy lehetőséget, amit a bűbájos család megkaphat – a nagypapa unokás felvételeiből jól ismerem őket – hiszen mint tudjuk, Apa és Anya , ennek a háromgyermekes ideális magyar családnak fejei, bizony keményen megdolgoztak  minden fillérért. Hogy menekülnének, mert süllyed a hajó, meg hogy, na tessék a rohadó Nyugatot választották ők is, meg hogy tapasztalat és kalandszerzés céljából utaznának, mint sok –  sok tízezer magyar fiatal, nos én ezeket a rosszindulatú, epés kommenteket meg sem hallom. ( Legfeljebb elolvasom). Szurkolok nekik, hogy simán beilleszkedhessenek és hogy Viktor nagypapa is gyakorta meglátogathassa őket, egy-egy kalandos politika útjának, mellékállomásaként a pálmafás tengerparton.  És várom nagypapa facebook-os cukiságait, azaz bejelentkezését a marbellai strandról. ( Azt a  gengszteres szalmakalapot nehogy itthon felejtse !)

Csak egy dolog miatt aggódom, rágondolva például a mostani nagy demográfiai konferenciára. Végül is azt nem értem, ha Orbánnak magyar gyerekek kellenének a természetes szaporodás és áttételesen a gazdaság további  fellendítésére, miért hagyta, hogy a lánya, Ráhel – Récsöl családja is itt hagyja ezt az országot, ezzel is csökkentve szegény Magyarország lélekszámát? Ejnye Orbán Viktor, talán mégiscsak rossz példa lenne ez !? Szörnyű lenne, ha rossz példa ráadásul ragadóssá is válna, amúgy a népes családon belül is? Nahát ezt bizonyosan csak a rosszmájúak, az ádáz ellenségek  feltételezik. A mi nagyszerű miniszterelnökünk – biztosak lehetünk benne – a végsőkig kitart, Mészáros Lölővel és közvetlen pereputtyával együtt, mint már erről korábban is nyilatkozott.

 

Fotó: Blikk


Szóljon hozzá

Támogassa a szabad véleményt! Támogassa a független médiát!
A részletekért kattintson ide