2018
11
04

TISZTELT OLVASÓIMHOZ!

“A szó veszélyes fegyver, és van aki fegyvertelen.”

2017 őszén indítottam el saját független és szabad gondolkodású blogomat. Jegyzeteimmel, híradásaimmal, tudósításaimmal csakis kizárólag az olvasó érdekeit szolgálom. Nem támogat egyetlen párt, alapítvány, cég és társadalmi szervezet sem. Ennek ellenére immár 200 ezer olvasómmal kerültem kapcsolatba. Köszönöm a megtiszteltetést! Ez igazi közös siker. Úgy gondolom van igényük arra, hogy a jövőben bővítsem a blog lehetőségeit, napi szinten több cikkel, érdekességgel, oknyomozó írással is jelentkezzem. Más szempontból és más hangnemben, semmit el nem hallgatva.

A tovább lépéshez, a több cikkhez és információ megszerzéséhez, a képi világ erősítéséhez azonban technikai fejlesztésekre is szükség van, aminek természetesen anyagi vonatkozásai is akadnak. A sokasodó feladatokhoz pedig immár kevés vagyok egymagam, egy-két külsős munkatárs felvételét tervezem.

A napjainkra nagyon egysíkúvá vált magyarországi médiavilágban egyre nehezebb talpon maradni. Jómagam szabadnak és függetlennek szeretném megőrizni blogomat, ezért semmilyen párt, cég, alapítvány támogatására továbbra sem tartok igényt. Ám ha írásaim elnyerték a tetszésüket és továbbra is igényt tartanak azokra, akkor engedjék meg, hogy tisztelettel forduljak Önökhöz a támogatásukért.

Mindent az olvasókért és mindent a szabad, független médiáért!

EUROPALI BANKSZÁMLASZÁM: Kuntz Zoltán, Raiffeisen Bank 12094002-01635897-00100004

ez is érdekelheti


Szóljon hozzá

Támogassa a szabad véleményt! Támogassa a független médiát!
A részletekért kattintson ide

%d blogger ezt szereti: