2019
21
01

“Ha Soros Györgyöt magához hívja Isten”

Meghalt Andy Vajna és a kommentelők elárasztották az internetet gyalázkodással, szitokszavakkal, gyomorforgató trágárságokkal, aljas kárörömmel,  “övön aluli” poénokkal. Belegondoltam mi történne, ha a 89. évét taposó multimilliárdos, Soros György  mondana búcsút ennek a világnak? Valószínű, hogy azok  a honfitársaink, akik fejében sikerült elültetni a gyűlölet csíráját, mindent elborító gyűlölködési megahullámot indítanának el, olyan elégtételt éreznének, amelynek  cunami erejű tömeghisztériája  felborítaná a közösségi oldalakat.

Soros György búcsúja viszont bármily meglepő leginkább az Orbán kormánynak okozna végtelen nagy fájdalmat. Mert feszítő, mindent magában hordozó érdekük, hogy legalább az európai parlamenti választásokig, vagy  ha lehet még tovább, még  évekig is, tartson ki ez a hosszú és tartalmas élet. Hiszen akkor kit lehetne helyette démonizálni? Kit lehetne a Nagy Gonosz erőként bemutatni, amely a magyar emberek  biztonságát veszélyezteti, mert tudjuk “Soros bérencei” éjjel-nappal, teljes erőbedobással és körmönfont ravaszsággal, dollár milliárdokkal a zsebükben azon dolgoznak, hogy ránk szabadítsák a migránsok tízezreit. Márpedig az ellenségkép nélkül, a tudatalatti félelmeket beindító, és a tudatba a legkiválóbb pszichológiai módszerekkel  beültetett “plakátarc” nélkül, kétessé válhatna a megálmodott siker.

Be kell látnunk Soros Györgyöt ebben a pillanatban valóban semmi sem pótolhatná. Nincs olyan rossz szellem, Kujún, Hétszűnyű Kaponyányi Monyók, ártó lélek, démonhad, amely képes lenne a “sorosozás” eredményességét felülmúlni. Egyszerűen nem létezik olyasvalaki, aki a FIDESZ-KDNP európai parlamenti választási győzelmét ilyen biztos fokon  garantálhatná, mint az ő személye, akit tavaly a Financial Times nevű brit gazdasági lap az Év Emberének választott, és aki mellesleg 2002-től Budapest díszpolgára, a Magyar Köztársasági Érdemrend Nagy -keresztjének tulajdonosa.

Sajnos még sokan vannak, akiket úgy manipuláltak, hogy  elképzelni sem tudják, miért fűződik leginkább az Orbán kormánynak érdeke ahhoz, hogy Soros György még sokáig éljen! És bizony jó páran akadnak, akik piszkos politikai érdekből kívánják ezt. Ők azok, akik  szerfölött dörzsöltek, és profi módon értenek  a nagy bel- és külpolitikai világjátszmák üstjében fortyogó katyvasz elkészítéséhez. Így hát az a helyzet, hogy a földkerekség egyik legnagyobb pénzügyi zsenijének és filantrópjának sokkal többen kívánnak jó egészséget, hosszú életet, mint azt elsőre hinnénk.

Ám, hogy mégse lássuk ilyen egyszerűnek a dolgokat emlékezzünk Kövér László egyik fontos nyilatkozatára, amit még a tavalyi választási kampány hevében tett:  “A küzdelem akkor sem fog véget érni, ha Soros Györgyöt magához hívja Isten egy elbeszélgetésre, mert előkerülnek helyette mások, akik a helyébe lépnek.” (Magyar Nemzet 2018.03.08.)

 

 

 

 

 


Szóljon hozzá

Támogassa a szabad véleményt! Támogassa a független médiát!
A részletekért kattintson ide