2020
05
09

Kik az igazi hősök?!

Ne  hárítsák át a felelősséget a fiatalokra! Önöknek kellett volna sokkal több tesztet elrendelni, időben kemény intézkedéseket hozni, a rendőröket a maszkhasználat, a távolságtartás ellenőrzésére irányítani és nem az iskolások megregulázására használni.Ami pedig a legfelsőbb vezetőinket illeti, nem Horvátországban kellett volna hajókázni, hanem a maszkviselésben példát mutatni. Most aztán már itt van a baj. Tisztelt Kásler Miklós pedig, most a magyar fiataloktól várja, hogy megmentsék a helyzetet:

“Nagy feladat vár rátok, fiatalok. A koronavírus-járvány itt van közöttünk, a fertőzöttek száma pedig kedvezőtlenül alakul. A baráti együttlétek, a közösségben töltött idő és az összeverődések legtöbb formája mind-mind potenciális veszélyt hordozhat magában. A vállaitokon most olyan felelősség van, amivel barátaitok, szüleitek és nagyszüleitek életét határozhatjátok meg. Ennek okán arra kérlek benneteket, hogy tartsátok be a járványügyi ajánlásokat, a döntéseitekkel ugyanis életeket menthettek. Mutassatok példát és ezzel csatlakozzatok a mindennapi hősök soraihoz! A magyar fiatalok számtalan alkalommal vívták ki maguknak a tiszteletet és elismerést a történelem folyamán. Azt kívánom, hogy amikor a járványhelyzet elmúltával visszatekintünk majd erre az időszakra, a ti generációtok helytállását is hasonló elismerés övezze. Addig is vigyázzatok magatokra és vigyázzunk egymásra!”

Nem inkább önöknek kellett volna időben és érdemben lépnie ? Hősökként szeretné látni fiataljainkat? Megnyugtatom a mi fiataljaink valódi hősök, mert máris példát mutattak és szembe mertek helyezkedni a kormány brutális szabad művészet és kultúra elnyomó politikájának. Most is ott állnak őrt a Vas utcában a Színház és Filmművészeti Egyetem előtt, ahol az egyetem autonómiájáért, a demokráciáért és a szegényeket segítő civilekért tüntetnek. És napról-napra egyre több támogatójuk akad. Holnap pedig élő falat építenek a Parlamentig. Ők az igazi hősök, rájuk fognak majd emlékezni, amikor a magyar nép helytállásáról írnak a történelem könyvek. Ami pedig önöket illeti, persze önökről is megemlékeznek majd, amikor azokról a népünknek felelősséggel tartozó közéleti szereplőkről lesz szó, akik Magyarországot felemelése helyett zsákutcába juttatták.

Fotó: Fazekas István


Szóljon hozzá

Támogassa a szabad véleményt! Támogassa a független médiát!
A részletekért kattintson ide