2019
21
12

Rálőttek a Sopron Plázára

Nem a karácsonyi hangulat elrontásának céljából írom le  ezt a szomorú hírt. Pusztán csak azért adom közre, mert a propaganda média valószínűleg hallgat majd róla, vagy maximum egy rövid hírben jeleníti meg, utána sem járva a tényeknek, holott jóról rosszról egyaránt kötelessége lenne tudósítani.

Remélem nem lesz igazam és további részleteket is megtudunk, oknyomozó tudósítást is olvashatunk a bűncselekménnyel kapcsolatban. Jómagam délelőtt vásároltam az Auchan áruházában és autóval mentem odáig. Útközben több rendőrautót is láttam különféle érdekes posztokon elhelyezkedve a bevásárlóközpont közelében. Mindez nagyon gyanúsnak tűnt a későbbiekben aztán a rendőrség hírportáljától tudtam meg mi történt valójában:  Lövésnyomokat találtak szombat reggel a soproni bevásárlóközpont falán – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu. honlapon.

Tóth Gabriella, a kapitányság szóvivője elmondta, még az éjszaka folyamán lőhettek rá az épületre ismeretlenek.

A lövések következtében nem sérült meg senki, azonban az épület belsejében a vízvezeték megsérült, ami miatt egy üzletben vízkár keletkezett.

A rendőrség honlapjára feltöltött képek egyikén az látszik, hogy hat lövésnyom van az épület falán. A szóvivő szerint a lövések az épület hátsó falát érték. Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság megkezdte a helyszíni szemlét. Az ügy körülményeit a rendőrség – szakértő bevonásával – lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett gyanúja miatt indított büntető eljárás keretében vizsgálja.

 


Szóljon hozzá

Támogassa a szabad véleményt! Támogassa a független médiát!
A részletekért kattintson ide