2018
29
04

Sok kis magyar kéne, hogy ne haljunk ki!

Vajon megvalósulhat-e Orbán Viktor álma, hogy a súlyos demográfiai problémákkal küzdő országunk a termékenységi rátáját 2030-ra a jelenlegi 1,5-ről 2,1-re tudja növelni ? Nem valószínű. Erre nem orvosság a szociális juttatás, a pénz, a kedvcsináló kormányintézkedések. Talán olyan önvédelmi, nemzetsokasító megoldásokra volna szükség, amit például Izrael valósított meg. Betelepítésekre! De hát a migránsoktól félni tanítottak bennünket. Akkor pedig kik jöhetnének számításba? Például az ujgurok.Ez a Kelet-Turkisztánban élő nép egyetlen rokonának vall bennünket. Számos kutatás szerint több, mint ezer évvel ezelőtt őseink együtt éltek velük, ezzel  a lovas, íjas, nomád néppel. Ezt bizonyítja, hogy genetikai állományunk a világ összes népével történő összehasonlításban is az ujgurokéval egyezik meg csaknem 100 százalékos pontossággal. Népük honfoglaló eleinkhez hasonlóan jeleskedett a földművelés tudományában, természetesen kézműves és szerszámkészítő iparuk is volt; a történészek jegyzik rúnaírásukat, mely később speciális ujgur írásként is felbukkan.  A területet a 19. században szállta meg Kína, iszonyatos, ujgur források szerint egymilliós genocidiumot hajtva végre az őslakosság köreiben. Kína hivatalos történetírása viszont nem említi a mészárlást. Kultúrájuk, civilizációs emlékeik rombolása azóta is folyamatos. A szabadságra és függetlenségre vágyó 22 milliós nép igazi kincs lehetne számunkra, olyan tartalék, amely  évszázadokra előre is biztosíthatná fennmaradásunkat  a Kárpát-Medencében. Ha Izrael meg tudta tenni, hogy üldözöttjeit egybegyűjtötte a világ minden részéből, és alig nyolc évtized alatt 1,2 milliós népből 8,5 millióssá nőtte ki magát, akkor miért nem lehetne, nekünk magyaroknak is egy igazi, megvalósítható álmunk?

Nyugat- Európa országainak lélekszáma évről-évre csökken. Hiába a magas életszínvonal , a szociális háló, sőt a nők látványosan nagyobb megbecsülése. Ez sem segít. De nekik még vannak tartalékaik. Anglia, Franciaország, Németország több tízmilliós népességgel rendelkezik. Mi már csak 9 millióval! Ha össze is jönne az Orbán Viktor kitalálta bravúr, akkor is még évtizedekig gyorsan fogyna a magyar népesség. A 2080-as években 8 millió 2-300 ezer környékén stabilizálódna. Ám úgy tűnik a csok, a gyed extra, az Erzsébet-tábor és az egyszülős központ állami támogatása dicséretes  próbálkozások, ám csak a tünetek kezelésre jók. Sokkal inkább reálisnak látszik az ENSZ jóslata, ami az évszázad végére 6,5 milliónál is alacsonyabb népességet valószínűsít hazánkban.

Ha nem tetszenek nekünk az észak-afrikai migránsok, talán kibékülhetnénk, talán befogadhatnánk egy olyan nép tagjait, akik ráadásul a rokonaink. Nézzük meg a fényképeket, amelyek róluk készültek! Ők  szívesen közelednek hozzánk, nekünk is így kellene tennünk. Ők napjainkban üldözött népnek számítanak, segítségre szorulnának. Miért ne állhatnánk ki az érdekeikért ?A gazdasági és kulturális kapcsolatok elmélyítésével akár kormányszinten is. Ők még 22 millióan vannak. Bizonyosan közülük sokan szívesen vállalnának munkát, megélhetést nálunk, és ha jó szívvel befogadnánk azokat, akik itt maradnának, nemzetünket is erősíthetnék. Sőt végre sokasodhatnánk, elkerülve a fenyegetően mindig előjövő nemzethalált. Ismét 10 milliónál többen, sőt akár 15 millióan is lehetnénk. Vagy jobb távlatnak látszik, hogy sem munkaerőnk, sem a fiatalságunk, az öregek milliót eltartó aktív munkaerőnk nem marad az évszázad közepére? És akik még dolgozni képesek lennének azok is elvándorolnának – mint ahogy most is – a gyorsan fogyó és gyengülő Magyarországról? Rokonaink az ujgurok, olyanok, mint mi, de üldözöttek és sokkal alacsonyabb életszínvonalon élnek. Biztosan nem utasítanák vissza a segítségünket. És ezzel ők is segítenének nekünk.

 

 

 

Forrás: Magyar Nemzet, Udvardy Zoltán

Fénykép: Ujgur szépség. Szembetűnő rokon vonások.

 

 

 


Szóljon hozzá

Támogassa a szabad véleményt! Támogassa a független médiát!
A részletekért kattintson ide