2018
08
04

A leghűségesebb ország

Sopron 1921. december 14-én örök példát adott az egész országnak. Miként kell összefogni, hogyan kell elsöprő létszámban részt venni egy sorsdöntő szavazáson. A legújabb adatok szerint a mostani választáson már részt vett a nemzet egyharmada. A tét óriási! Magyarország Európa része marad-e, az európai kultúrához hűen marad meg magyarnak, vagy a jövőben elveszíti minden álmát?Szavazzunk! Soha nem látott számban szavazzunk. Európa figyel ránk! Minden egyes magyar polgár kezében most ott van Európa jövője is ,amikor beikszeli döntő választását. Megmaradjunk -e a Szent István király kijelölte úton, amihez több mint ezer éve tartozik hazánk. És háborúk, forradalmak, elnyomás, diktatúra nem voltak képesek arról  letéríteni bennünket. Most Sopron ismét példát adhat az országnak, és az ország Sopronnak, hogy ragaszkodik-e hűen korábbi választásához, megmarad az európai nemzetek sorában-  azokkal együttműködve fennmaradásáért is – vagy félretéríthetik útján a korrupció, a hatalmaskodás, az önkény, a megvetés, a pökhendiség, a pillanatnyi érdekek, a morális romlás  démonai?

Szavazzunk a demokráciáért! Szavazzunk hazánk minden polgáráért! Családunkért! Gyermekeink jövőjéért. Aki most otthon marad az a változatlanságra, egy zsákutcába jutott nemzet jövőtlenségére szavaz, sőt mi több sorstalanságára adja voksát. Aki változtatni akar annak egyetlen és utolsó lehetősége maradt, hogy ma szavazzon. Mutassuk meg, hogy Európa ismét büszke lehet ránk! Hogy Szent István álma valóságra válik egy napon, az erős európai nemzetek sorközösségében, akik jóban és rosszban együtt tartanak a történelem évszázadain át.

Váljék a Leghűségesebb város után hazánk a Leghűségesebb európai országgá! Szavazzunk!!! Civitas Fidelissima!!! Regnum in terra Fidelissima!

Jelenleg 63 százalék fölötti a részvétel országosan ! Szavazzunk! Még több,mint fél óra ! Állítsunk fel soha nem látott rekordot a Leghűségesebb városban és az egész országban!!!

 

 

 

 

 


Szóljon hozzá

Támogassa a szabad véleményt! Támogassa a független médiát!
A részletekért kattintson ide