2020
18
01

Példátlan magyar-roma összefogás

Lám mindben hatalmi trükköt képes felülírni a tisztesség, és az igazi magyar gerinc. Polgár András mozgalmat indított el, és ötmillió forintot ajánlott fel a kormány által kisemmizett gyöngyöspatai romáknak. Követőinek száma óráról órára növekszik, megszégyenítve ezzel  azt az álnok manipulációt, amely új úszításra és ellenségkép keresésére törekedett.

Polgár András felajánlását kísérő sorokból idézek:” Naponta tesznek a hivatkozott entitások újabb és újabb lapáttal a tűzre: nem elég, hogy úton-útfélen ismételgetik a szellemi-holokauszthoz vezető nézeteket, egyre magasabb falat (szögesdrótot?!) húznak a megbékélés útjába”. Ehhez csak annyit fűzhetnék hozzá, hogy vannak még gondolkodó és egy cseppet sem agymosott magyarok is ezen a földön. Sőt egyre többen akadnak, akik nem dőlnek már be a sororozás észvesztő trükkjének és tisztán látják a manipulációt a megtévesztő “kinyilatkoztatások” mögött. Akik pedig most már szinte házi papagájszerűen hajtogatják a propaganda gépezeteiken keresztül a bűvösnek és mindenhatónak hitt varázsigéiket, (pld Soros -hálózat) rá kell, hogy döbbenjenek,miért nem történik meg az a már a NER belső köreiben is egyre gyakrabban emlegetett és forrón óhajtott megújulás.

„Amíg törvénysértő módon megakadályozható egy jogerős bírósági ítélet végrehajtása, felajánlok ötmillió Forintot egy, a gyöngyöspatai kártérítések előfinanszírozására létrehozandó pénzalap elindításához. További támogatásokra (hitelekre?) számítok, ezért napokon belül jelzem, mely bankszámlaszámon gyűjtjük az adóforintokat. Szégyelljék magukat jeligére”  Ez a közváddá átalakuló magánakció azonban bizonyosan nem marad meg határaink között. Híre gyorsan tovább fog szállni földtekénken, és eljut persze Brüsszelbe is, azok véleményét megerősítve ,akik alaposan megkérdőjelezik Magyarország jelenlegi jogállamiságát. Lázítani akartak egy népcsoportot, feszültséget, indulatokat, sőt gyűlöletet akartak ellenük felszítani az újabb ellenségkép megtalálásához, támogatók, szavazók megszerzésére,( netán már a 2022-es választásokra tekintve); saját immár jócskán meggyengült hatalmuk megerősítésére, helyette bölcsességre, a magyarok és a romák összefogására találtak, ami eddig szinte példa nélkül áll a Kárpát-medencében. Úgy látszik mégiscsak érdemes hinni Magyarország jövőjében!

 

 

 

Fényképen: Gyöngyöspatai oltár


Szóljon hozzá

Támogassa a szabad véleményt! Támogassa a független médiát!
A részletekért kattintson ide