2020
13
05

Varga Judit szavaztatása

Ön elfogadhatónak tartja, hogy az Európai Parlament Magyarországról szóló holnapi plenáris vitájában nem kap felszólalási lehetőséget a Magyar Kormány erre kijelölt tagja?Erre a válasz európai módra, hogy IGEN. Mert  az uniós parlamentben bevett gyakorlat, hogy a plenáris vitákon a szabályok értelmében kizárólag az államfő vagy kormányfő szólalhat fel a tagállam nevében.Egyetlen kivétel van, ha az adott politikus a soros EU-elnökséget képviseli, azaz jelen esetben Horvátországot.Ez egy törvény, aminek megszegése pont egy igazságügy miniszter esetében kirívó eset lenne. Ennek ellenére Varga Judit, megszavaztatja a népet, hogy “Ön elfogadhatónak tartja, hogy az Európai Parlament Magyarországról szóló holnapi plenáris vitájában nem kap felszólalási lehetőséget a Magyar Kormány erre kijelölt tagja?” Eddig csaknem 15 ezer szavazónak csupán a negyede fogadja csak el a törvény szavát. A többi akkor törvényszegőnek számít ? NEM, csupán félrevezetettnek, hosszú-hosszú agymosás és propaganda következményeként félrevezetettnek. Mert ha teszem azt, ezt a kérdést tette volna fel Varga Judit: Ön megszegné- e az uniós parlamentnek azt a törvényét, hogy plenáris vitákon a szabályok értelmében kizárólag államfő, vagy kormányfő szólalhat fel a tagállam nevében, akkor bizonyosan a NEM – ek volnának elsöprő túlsúlyban. Dehát sajnos itt tartunk, hogy éjjel tizenegyre valószínűleg több tízezren szavaznak majd amellett, hogy Varga Judittal tegyen kivételt az uniós parlament, azaz szegje meg a törvényt, mert micsoda megalázása ez Orbán Viktornak, meg a magyaroknak, hogy nem szegik meg a törvényt azok a fránya brüsszeliek a kedvünkért!!!

Évszázadokon át bennünket, Hungária népét, a hunokat, nyereg alatt húst puhító, vadállatként, vérszomjas szörnyetegként írtak le a Lajtán túli népek. Rablóhadjárataink, amivel kolostorokat fosztottunk ki, védtelen és ártatlan népeket gyilkoltunk le a könnyű zsákmányért, nem tett jót a hírnevünknek. Aztán jött egy Szent István, aki ennek véget vetett, a törvények szigorú betartatásával és tiszteletével. És azóta számtalan és számtalan szellemi ember, író, tudós, filozófus, költő, tanár, de egyszerű polgár is( ha engedik szabadon gondolkodni) évszázadok óta azon fáradozik, hogy megértesse a Nyugattal, mi is olyanok vagyunk, mint ők. Magyarok, akik szeretnek élni, szeretik hazájukat és büszkék magukra, és nagyon is tehetségesek. Igazi európaiak. És nem utolsósorban betartják a törvényeket, amelyek már Mózes óta a világ fennmaradásának alapjai.

Akkor most minek ez a hunoskodó, lázító, uszító és az ezer évvel ezelőtt bennünket sújtó pogány szellemet felszabadító szavaztatás? Higgyük végre el, senki sem akar megalázni bennünket, senki sem néz le bennünket, senki sem tart kisebbnek bennünket saját maguknál.  Végre meg kéne ezt már érteni és merni nagynak lenni, de nem törvénytelenséggel és agymosással, a mindenáron való hatalom megőrzésének érdekében és annak kiszolgálásában.


Szóljon hozzá

Támogassa a szabad véleményt! Támogassa a független médiát!
A részletekért kattintson ide